HUVIKUMMUN LUOVAT LEIRIT 2019

Huvikummun jo perinteisiksi muodostuneet luovat leirit Luovuuden Lumous- ja Kätevästi Käsillä toteutuvat jälleen tänäkin kesänä. Leirit takaavat lapsille monipuolista ja kehittävää toimintaa kädentaitojen ja ilmaisun parissa, vapaata leikkiä ja ulkoilua unohtamatta. Voitte valita yhden tai useamman leirin, lapsenne mieltymykset ja tarpeet huomioon ottaen. Luovan toiminnan lisäksi leireillä on yhteistä ohjelmaa sporttileirien kanssa, joten kokemus on monipuolinen ja innostava.

Huvikummun luovat leirit ovat tarkoitettu 6-10-vuotiaille lapsille. Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Luovat leirit järjestetään kesäkuun kahden ensimmäisen viikon aikana. Leirit pidetään Perkkaanpuiston koululla, joka on hyvien liikenneyhteyksien ja monipuolisten toimintaympäristöjen keskittymässä.

Leireillämme tarjotaan joka päivä maittava ja lämmin lounas sekä ravitseva välipala.

Leirillä on ammattitaitoiset ohjaajat, joilla on vankka kokemus lapsiryhmien ja luovien toimintojen ohjaamisesta. Ohjaajat pitävät huolen hyvästä meiningistä sekä kannustaa lapsianne kokeilemaan uusia asioita turvallisessa ympäristössä. Huomioittehan, että yksi aikuinen vastaa leireillämme 15 lapsesta. Leiriläisen tulee pystyä toimimaan ilman avustajan tukea.

Leirin hinta on 155e/leiri. Maksu sisältää: vakuutukset, lämpimän lounaan, monipuolisen välipalan, toiminnan, retket, tilat ja huippuohjaajat.

Leirin aktiivinen toiminta-aika on klo 9–16, mutta ohjaajat ottavat lapsia vastaan jo klo 8 alkaen ja leikittävät heitä aina klo 17 saakka. Aamut ja iltapäivät toimitaan yhdessä sporttileiriläisten kanssa.

Ilmoittautumiset osoitteeseen www.huvikumpury.fi ja sieltä kohdassa ”Leiri-ilmoittautuminen” löytyy täytettävä lomake, jolla voitte ilmoittautua sitovasti leireillemme. Ilmoittautuminen avataan 27.1.2019 noin klo 12:00.

Lisätiedot ja kysymykset joko soittamalla (klo 11-12) tai sähköpostilla:

Puh: 045-8498932 (Suvi) tai sähköposti: sporttileirit@huvikumpury.fi

Huomioittehan, että ilmoittautuminen on sitova, sairaustapauksissa palautamme leirimaksun lääkärintodistusta vastaan!

3.-7.6.2019 Luovuuden Lumous

Luovuuden Lumous on ensimmäinen luovista leireistämme. Leirin aikana heittäydymme luovuuden lumoukseen ja haastamme itsemme improvisoinnin ja ilmaisutaidon keinoin. Opimme luottamaan omiin kykyihimme esiintyä ja nauraa yhdessä sekä ruokimme luovuutta eri tavoin. Leiriviikon aikana leivomme myös yhdessä. Leiriviikkomme huipentuu perjantaina retkeen ja sen jälkeen järjestettävään leirien yhteiseen diskoon.

10.-14.6.2019 Kätevästi Käsillä

Tänä vuonna Kätevästi Käsillä-leirillä kuljetaan merenalaisissa maisemissa. Haastamme itsemme oppimaan monia erilaisia kädentaitojen tekniikoita ja toteutamme omia ideoita yhdessä leirikavereiden ja ohjaajan kanssa. Kankaanvärjäys ja -kuviointi on perinteisesti mukana ohjelmassa. Kätevästi Käsillä-leirillä syntyy makeita herkkuja yhdessä nautittaviksi. Leirin aikana liikumme lähiluonnossa ja teemme asioita yhdessä sporttileiriläisten kanssa. Perjantaina leirimme huipentuu yhteiseen diskoon.