HUVIKUMMUN SPORTTIKESÄ 2019

Miten lapsesi voisi aloittaa paremmin kesäloman kuin sporttisilla kesäleireillämme? Tarjoamme ikimuistoisia leirikokemuksia kolmen erilaisen sporttileirin muodossa. Suurta Seikkailua, Sportti Huumaa ja Temppuillen Taituriksi -leirimme takaavat kaikille monipuolista ja kehittävää liikuntaa pilke silmäkulmassa yhdessä hauskaa pitäen. Voitte valita lapsellenne yhden tai useamman leirin, lapsenne mieltymykset ja tarpeet huomioiden. Huomioittehan, että leiritoiminta on mukavaa yhdessäoloa ja leireille ei ole taitovaatimuksia. Kesällä 2019 tuomme sporttileirien sisältöön paljon täysin uutta ohjelmaa, vaikka lukujärjestyksessä on samankaltaisuuksia viime kesään nähden.

Huvikummun sporttileirit on tarkoitettu 6-10-vuotiaille lapsille. Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Otamme leireille noin 65 lasta/leiri.

Kesäleirit järjestetään kesäkuun kolmen ensimmäisen viikon aikana. Leirit pidetään Perkkaanpuiston koululla, joka on sekä liikuntamahdollisuuksiltaan että sijainniltaan erinomainen.

Leireillämme tarjotaan joka päivä maittava ja lämmin lounas sekä ravitseva välipala.

Leiriohjaajamme ovat monipuolisia ammattilaisia ja monille lapsille jo iltapäiväkerhoistamme tuttuja. Ohjaajat ovat tottuneet ohjaamaan erilaisia ryhmiä monenlaisissa ympäristöissä. He pitävät huolen hyvästä meiningistä sekä kannustavat lapsianne kokeilemaan uusia lajeja, liikuntamuotoja sekä rajojaan turvallisessa ympäristössä. Huomioittehan, että yksi aikuinen vastaa leireillämme noin 15 lapsesta. Leiriläisen tulee pystyä toimimaan ilman avustajan tukea.

Leirimme: Suurta Seikkailua ja Sportti Huumaa hinta on 155e/leiri, poikkeuksena juhannusviikon Temppuillen Taituriksi-leirin hinta on 125e/leiri. Leirimaksu sisältää: vakuutukset, lämpimän ruuan, monipuolisen välipalan, toiminnan, retket, tilat ja huippuohjaajat.

Jos ilmoitat lapsesi kolmelle leirille, hinta on yhteensä 385e. Leiriemme aktiivinen toiminta-aika on klo 9-16, mutta ohjaajat ottavat lapsia vastaan jo klo 8 alkaen ja leikittävät heitä aina klo 17 saakka.

Ilmoittautumiset osoitteeseen www.huvikumpury.fi ja sieltä kohdassa ”Leiri-ilmoittautuminen” löytyy täytettävä lomake, jolla voitte ilmoittautua sitovasti leireillemme. Ilmoittautuminen avataan 27.1.2019 noin klo 12:00.

Lisätiedot ja kysymykset joko soittamalla (klo 11-12) tai sähköpostilla:

Puh: 045-1108436 (Merja), sähköposti: sporttileirit@huvikumpury.fi

Huomioittehan, että ilmoittautuminen on sitova, sairaustapauksissa palautamme leirimaksun lääkärintodistusta vastaan!

3.-7.6.2019 Suurta Seikkailua

Suurta Seikkailua -leirimme starttaa sporttikesän. Tällä leirillä liikutaan paljon luonnossa, retkeillään ja koetaan yhteisiä elämyksiä. QR-koodi suunnistamme, leikimme luonnossa ja pidämme hauskaa koko ryhmän voimin. Leiriviikkomme huipentuu perjantaina järjestettävään yhteiseen yllätysretkeen sekä leiridiskoon.

10.-14.6.2019 Sportti Huumaa

Sportti Huumaa -leirimme on täynnä erilaisia pelejä, leikkejä sekä täysin uusia liikuntakokemuksia. Pelaamme Strategoa, jammailemme ja sporttailemme monipuolisesti. Sportti huumaa on siis tarjolla reilusti. Onnistumisen elämyksiä, ikimuistoisia tuuletuksia ja liikunnan iloa: tästä on leirimme tehty. Loppuviikosta pelataan jännittävä ohjaajat vs. lapset fudispeli ja perjantaina retkeilemme sekä laitamme vielä jalalla koreasti diskossa.

17.-20.6.2019 Temppuillen Taituriksi

Temppuillen Taituriksi -leirimme on juhannusviikolla ja kestää näin ollen maanantaista torstaihin. Leirillä temppuillaan, Ninjaillaan ja opitaan uusia taitoja. Hassutellaan ja nauretaan yhdessä sekä kokeillaan erilaisia taitoja, ilman paineita onnistumisesta. Pääasia on, että kaikilla on hyvä fiilis ja hymy korvissa. Viikko saa arvoisensa päätöksen torstaina järjestettävällä yllätysretkellä sekä päätösdiskon muodossa.