LEIRIT KESÄLLÄ 2020

Tiedote 5.5.2020

Koronan vaikutus Huvikummun leirikesän toimintaan:

Huvikummun leirikesä on tarkoitus järjestää suunnitellusti kesäkuun kolmella ensimmäisellä viikolla, huomioiden Koronan tuomat ohjeet ja linjaukset. Leiripaikka on toki mahdollista perua (8.5 mennessä), jos Korona on tuonut arkeenne muutoksia ja leiripaikalle ei ole tarvetta.

Miten lapsesi voisi aloittaa paremmin kesäloman kuin kesäleireillämme?

Tulemme tarjoamaan ikimuistoisia kokemuksia viiden erilaisen kesäleirin muodossa. Sporttileirimme Suurta Seikkailua, Sportti Huumaa ja Temppuillen Taituriksi takaavat kaikille monipuolista ja kehittävää liikuntaa. Sporttileirien lisäksi järjestämme kaksi leiriä luovien toimintojen parissa. Luovuuden Lumous- ja Kätevästi käsillä-leirit takaavat lapsille mielekästä ja hauskaa toimintaa kädentaitojen ja ilmaisun parissa.  

Huvikummun leirit ovat tarkoitettu 6-10-vuotiaille lapsille. Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Leiriviikon hinta on 160e/viikko, poikkeuksena juhannusviikko jonka hinta 130e/viikko. Jos ilmoitat lapsesi kolmelle leirille/viikolle, hinta on yhteensä 395e.

Leiri-ilmoittautuminen alkaa sunnuntaina 26.1.2020 klo.12:00, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kesäleirit järjestetään kesäkuun kolmen ensimmäisen viikon aikana. Leirit järjestetään Perkkaanpuiston koululla,Luutnantinkuja 2c, 02600 Espoo.

Leireillämme tarjotaan joka päivä maittava ja lämmin lounas sekä ravitseva välipala.

Leiriohjaajamme ovat monipuolisia ammattilaisia ja ovat tottuneet ohjaamaan erilaisia ryhmiä monenlaisissa ympäristöissä. He pitävät huolen leirien hyvästä meiningistä.