HUVIKUMMUN LUOVAT LEIRIT 2020

Huvikummun jo perinteisiksi muodostuneet luovat leirit Luovuuden Lumous- ja Kätevästi Käsillä toteutuvat jälleen tänäkin kesänä. Leirit takaavat lapsille monipuolista ja kehittävää toimintaa kädentaitojen ja ilmaisun parissa, vapaata leikkiä ja ulkoilua unohtamatta. Voitte valita yhden tai useamman leirin, lapsenne mieltymykset ja tarpeet huomioon ottaen. Luovan toiminnan lisäksi leireillä on yhteinen retki Sporttileirien kanssa sekä disco, joten kokemus on monipuolinen ja innostava.

Huvikummun luovat leirit ovat tarkoitettu 6-10-vuotiaille lapsille. Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiriläiset toimivat omissa pienryhmissä, joissa on 2 aikuista ja reilu 20 lasta.

Luovat leirit järjestetään kesäkuun kahden ensimmäisen viikon aikana. Leirit pidetään Perkkaanpuiston koululla, joka on hyvien liikenneyhteyksien ja monipuolisten toimintaympäristöjen keskittymässä.

Leireillämme tarjotaan joka päivä maittava ja lämmin lounas sekä ravitseva välipala.

Leirillä on ammattitaitoiset ohjaajat, joilla on vankka kokemus lapsiryhmien ja luovien toimintojen ohjaamisesta. Ohjaajat pitävät huolen hyvästä meiningistä sekä kannustaa lapsianne kokeilemaan uusia asioita turvallisessa ympäristössä. Huomioittehan, että yksi aikuinen vastaa leireillämme noin 15 lapsesta. Leiriläisen tulee pystyä toimimaan ilman avustajan tukea.

Leirin hinta on 160e/leiri. Maksu sisältää: vakuutukset, lämpimän lounaan, monipuolisen välipalan, toiminnan, retket, tilat ja huippuohjaajat (Suvi ja Ida), jotka ovat tuttuja jo viime vuodelta.

Leirin aktiivinen toiminta-aika on klo 9–16, mutta ohjaajat ottavat lapsia vastaan jo klo 8 alkaen ja leikittävät heitä aina klo 17 saakka. Aamut ja iltapäivät toimitaan yhdessä sporttileiriläisten kanssa.

Ilmoittautumiset osoitteeseen www.huvikumpury.fi ja sieltä kohdassa ”Leiri-ilmoittautuminen” löytyy täytettävä lomake, jolla voitte ilmoittautua sitovasti leireillemme.

Ilmoittautuminen avataan sunnuntaina 26.1.2020 klo 12:00.

Lisää infoa ja laskun valitsemistanne leireistä saatte toukokuussa sähköpostitse. Huomioittehan, että lasku tulee maksaa ennen leirin alkua.

Lisätiedot ja kysymykset joko soittamalla (klo 11-12) tai sähköpostilla:

Puh: 045-8498932 (Suvi) tai sähköposti: sporttileirit@huvikumpury.fi

Huomioittehan, että ilmoittautuminen on sitova, sairaustapauksissa palautamme leirimaksun lääkärintodistusta vastaan!

1.-5.6.2020 Luovuuden Lumous

Luovuuden Lumous on ensimmäinen luovista leireistämme. Leirin aikana heittäydymme luovuuden lumoukseen ja haastamme itsemme improvisoinnin ja ilmaisutaidon keinoin. Opimme luottamaan omiin kykyihimme esiintyä ja nauraa yhdessä sekä ruokimme luovuutta eri tavoin. Leiriviikon aikana leivomme myös yhdessä. Tänä vuonna ohjelmassa on keppihevospaja sekä retki Vermon hevostalleille, siellä ohjelmassa on kärryajelu/ratsastus. Leiriviikkomme huipentuu perjantaina Seurasaaren retkeen, kuljemme Seurasaareen tilausbusseilla, ja sen jälkeen järjestettävään leirien yhteiseen diskoon.

8.-12.6.2020 Kätevästi Käsillä

Tänä vuonna Kätevästi Käsillä-leirillä haastamme itsemme oppimaan monia erilaisia kädentaitojen tekniikoita ja toteutamme omia ideoita yhdessä leirikavereiden ja ohjaajan kanssa. Kankaanvärjäys ja -kuviointi on perinteisesti mukana ohjelmassa. Kätevästi Käsillä-leirillä syntyy makeita herkkuja yhdessä nautittaviksi. Leirillä valmistuu mm. makrameetyö, sadekeppi sekä kasvin istutus itse maalattuun ruukkuun. Perjantaina leirimme huipentuu yhteiseen keilahalliretkeen Sellon BowlCircukseen sekä diskoon koulun salissa.