YHDISTYS

Iltapäiväkerhoyhdistys Huvikumpu ry on perustettu keväällä 2006. Yhdistyksen perustajina toimivat lastentarhanopettaja Henni Keso ja liikunnanohjaaja AMK Merja Kaakinen. Henni ja Merja toimivat myös Huvikummun palveluntuottajina. Yhdistyksen tarkoituksena on pyrkiä vähentämään lasten yksinäistä aikaa ennen koulupäivän alkua ja sen jälkeen sekä tukea ja täydentää lasten kotikasvatusta. Tavoitteennamme on edistää lasten sosiaalisia taitoja ja ryhmätyöhalukkuutta. Toiminnassa kiinnitetään erityistä huomiota luovaan toimintaan, leikkiin, liikuntaan ja tätä kautta myönteisiin kokemuksiin.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää itsekannattavuusperiaatetta noudattaen iltapäiväkerhotoimintaa sekä tarvittaessa tarkoitukseensa liittyvää leiritoimintaa ja teemapäiviä. Yhdistys tarjoaa iltapäivähoitoa koulussa oleville oppilaille. Lisäksi yhdistys järjestää kokouksia, tiedotustilaisuuksia, juhlia ja muuta vastaavaa toimintaa.

Haluatko tukea toimintaamme?

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Jäsenet hyväksytään hakemusten perusteella yhdistyksen hallituksessa.